Dünyanın En Pahalı Suv Modeli Karlmann King

 Günümüzde ilerleyen teknoloji ile birlikte kullandığımız çoğu araç amacı dışında farklı fonksiyonları ile hayatımıza iyice yerleşti. Telefon ilk çıktığında sadece iletişim amaçlı olmasına rağmen şimdilerde yapabildikleri ile en yakın dostumuz halini aldı. Aynı şekilde otomobiller ayağımızı yerden kesmek içindi ancak teknolojinin rüzgarına kapılarak bugünkü hallerini almaya başladı. İnsanoğlu her ürettiği teknolojiye akıl ve yapay zeka ekleme konusunda ısrarlı. Neredeyse tüm otomobil markaları birbirinden değerli ve işlevsel araçlar üretmeye devam ediyor. Rekabet büyük olduğu için en iyi olmak için savaşmak zorundalar.

 Dünyanın en sağlam arabası, en az yakan arabası, en geniş hacimlisi ve en pahalı modeli gibi kategorilerde üst sıralarda olmak önemli bir hal aldı. Özellikle SUV model araçlar son yıllarda büyük ilgi gördü ve çoğu insanın vazgeçilmezi olmayı başardı. Automobile Technology (IAT) tarafından Çin'de üretilen Karlmann King Suv modeli araç dünyanın en pahalısı olarak yerini aldı.


 Yukarıda fotoğrafta gördüğünüz gibi keskin hatları, farklı tasarımı ve ekstra donanımları ile dikkat çekiyor. Hazırlık aşaması oldukça uzun süren Karlmann King satışa 2 milyon dolarlık başlangıç fiyatı ile satışa sunulacak. Eklenip çıkarılabilen farklı opsiyonları ve zırh özelliği ile fiyat 3,8 milyon dolara kadar yükselebilecek.


 İç dizaynı için vip özelliklerden faydalanılmış. Hazırlanan konsepte göre her yolcu için tablet bilgisayar, playstation 4, Tv, buzdolabı ve kahve makinesi mevcut. Özel cam tavanı ve renk uyumuyla içindeyken güzel vakit geçirileceği kesin. Araç 6.8 litrelik V10 motoru ile 400 beygire yakın güç üretebiliyor. Opsiyonlarına göre değişiklik gösteren ağırlığı 4 ile 6 ton arasında değişiyor. Aracın maksimum hızı ise 140 km/s olarak belirtiliyor. Karlmann King Suv modelinden sadece 10 adet üretileceği ve Türkiye fiyatının 22 milyon tl olacağı söyleniyor. Şimdiden alıcısına hayırlı olsun..



Bu yazı www.listeyazilar.com sitesine aittir.
✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

Hiç yorum yok:

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken aktif link eklemeyin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.