Facebook Hesabı Twitter'a Nasıl Bağlanır

facebook-ve-twitter-sayfalarını-bağlama

  Facebook ve Twitter sosyal ağ olmanın ötesine geçti. Milyonlarca kullanıcısı ve ihtiyaca göre farklı kullanım sebepleri nedeniyle vazgeçilmez oldular. Şu anda telefonlardan Facebook, Twitter veya diğer sosyal ağları kaldırsalar büyük ihtimalle kıyamet kopar. Hayatımıza yön verecek kadar etkisinde kaldığımızı ve severek kullandığımız bu siteleri birbiri ile bağlantılı hale getirmek daha iyi olmaz mıydı? Facebook sayfanızda bir gönderi paylaştığınızda aynısını Twitter da paylaşmak için bir daha girmenize gerek kalmayacak. Aynı anda Twitter da kendi sayfanızda güncel paylaşımı görecek ve sadece beğenileri takip edeceksiniz.

  İki sosyal ağı birbirine bağlamak için 3 adım gerekecek. Bu adımları tamamladığınızda her şey otomatik olarak devam edecek.

1) Öncelikle facebook twitter sayfasına giriş yapıyorsunuz. https://www.facebook.com/twitter linke tıkladığınızda açılan bölümde Facebook profilinizi ve oluşturduğunuz sayfaları göreceksiniz. Kaç tane sayfanız varsa ve daha önce Twitter'a bağlananlarda dahil hepsi görünecektir.

bağlanacak-sayfa-seçme

  Bağlı olmayan profiliniz ve sayfalarınız karşısında yazan "Twitter'a Bağla" butonuna tıklayarak diğer adıma geçiyorsunuz.

2) Bu adımda Facebook sayfanızın Twitter için yetkilendirilmesine izin verilmesi sorulacak. Eğer Twitter hesabınız açıksa doğrudan uygulamaya izin ver diye buton gelir. Eğer hesabınız kapalı ise uygulamaya izin vermek için giriş yapmanız istenir. Uygulamanın neleri yapacağını ve neleri yapmayacağını okuduktan sonra sakınca görmüyorsanız "Uygulamaya İzin Ver" butonuna tıklayabilirsiniz.

facebook-ve-twitter-izin-ver-bölümü

3) Son aşamada artık hesabınız birbirine başarılı bir şekilde bağlanmış olacak. Ancak hangi gönderilerin paylaşılmasını istediğiniz ve hangilerinin görünmesini istemediğinizi değiştirebilirsiniz. Bunun için yukarıda verdiğim linke tıklayarak bağladığınız sayfayı görün.

ayarları-değiştirme-bölümü

  Altında ayarları düzenle kısmı var. Oraya tıklayarak durum güncellemesi, fotoğraflar, videolar, bağlantılar, etkinlikler gibi onaylayacağınız kutular gelecektir. Bunları isteğinize göre düzenledikten sonra "Değişiklikleri Kaydet" butonuna basarak bağlama işlemini bitirebilirsiniz. Artık Facebook'ta paylaştığınız yeni gönderiler Twitter hesabınızda da görünecektir.



Bu yazı www.listeyazilar.com sitesine aittir.
✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

2 yorum:

  1. Merhabalar yazınız son derece başarılı,blog dünyasında yeniyim hepinizi davet edip bloglarıma bakmanızı tavsiye ederim. Bu arada sizi GFC den takibe aldım banada beklerim. İzlemeyede alırsanız sevinirim.
    cagdasipekk.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, blog dünyasına hoş geldin o zaman..En tecrübelilerinden birisiyim diyebilirim. Merak ettiğin ve öğrenmek istediğin bir şeyler olduğunda iletişim üzerinden sorabilirsin. GFC takibin görünmüyor. Sağ tarafta görselini hazırladığım Google Friend Connect'e tıklayarak açılan bağlantı da takibe başlayabilirsin. Görüşmek üzere

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken aktif link eklemeyin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.