İnstagrama Bilgisayardan Fotoğraf Yükleme

instagram-bilgisayardan-kullanımı

 Sosyal ağların artan kullanımı ile her geçen gün bağlılığımız artmaya devam ediyor. Genellikle mobil uygulamalara uygun olarak tasarlanan sosyal ağlardan İnstagram için bilgisayardan kullanmak mümkün. Telefonunuzun şarjı bittiğinde veya önemli blog yazılarınızın görselini yüklemek istediğinizde bilgisayar başından bu işlemi tamamlayabilirsiniz. Eğer bu konuda bir makale arıyorsanız yazıyı okumaya devam edin.

 Milyonlarca kullanıcı sayısına ulaşan İnstagram ağını aktif kullanmak için hem telefondan hem de bilgisayardan yani web'den fotoğraf nasıl yüklenir? Normal şartlarda bu işlem pek mümkün olmasa da basit ama etkili yöntemlerle nasıl yapacağını anlatmaya çalışacağım. Telefonunuzu devreden çıkararak doğrudan bilgisayardan instagram'a fotoğraf yüklemek için Gramblr adlı programı bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor.

 Gramblr programını buradan indirerek kurulum işlemini tamamlayın. Tüm işletim sistemlerine uygun ve kullanımı kolay bir programdır. Kurulum sırasında İnstagram hesabınızı eşleştirmek için bilgileri isteyecek.

gramblr-instagram-programı

 O bölümü doğru tamamladıktan sonra açılan sayfada fotoğrafı sürükleyip bırakarak veya alana tıklayıp fotoğraflarınız arasından seçerek yükleme işlemini başlatabilirsiniz. Fotoğrafınız alana yüklendiğinde kırpma, filtreleme ve hareket işlemlerini tamamladıktan sonra İnstagram hesabınıza yüklenmeye hazır demektir.

  • Fotoğrafı paylaşmadan önce fotoğrafınıza başlık ve etiket verebiliyorsunuz. 
  • Zamanlama seçeneği sayesinde hemen paylaşma veya belirlediğiniz zamanda paylaşma imkanı sunuyor. 

Bilgisayardan İnstagram'a Programsız Fotoğraf Nasıl Yüklenir?


 Yukarıdaki işlem her zaman elinizin altında olacak önemli bir yöntem ama ben program kurmak istemiyorum diyorsanız okumaya devam edin. Bu işlem Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlar içindir. İnstagram.com'a giriş yaptıktan sonra "Ctrl, Shift,I" tuşlarına beraber basarak veya instagram sayfasına sağ tıklayarak "incele" sekmesini seçerek sağda kodların olduğu kutu açıldığını göreceksiniz.

bilgisayardan-instagrama-fotoğraf-yükleme

 Yukarıda görselde kırmızı ile işaretlediğim alana tıklayarak görünümü mobile çevirebilirsiniz. Böylece fotoğraflarınızı cep telefonunuzdan paylaşır gibi yapabileceksiniz.



Bu yazı www.listeyazilar.com sitesine aittir.
✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

2 yorum:

  1. Program indirmeden instagrama ulaşmak istediğim için ikinci yolun ikinci seçeneğini denedim. Başarılı oldum. Çok teşekkürler. Çünkü telefondan instagram'a hariçten foto yükleyip göndermek bir eziyet oluyordu. Artık kolay olduğu için daha çok paylaşım yapabileceğim. Youtube'a yüklediğim videoları instagramda paylaşmam mümkün müdür diye sorsam? Bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum için teşekkürler, işinize yaramasına sevindim. Youtube videolarını instagrama yüklemek mümkün ama 15 saniye kadarlık kısmı diye hatırlıyorum. Bu konu hakkında yazı paylaşırım.

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken aktif link eklemeyin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.