YouTube Videoları İnstagram'a Nasıl Yüklenir?

online-instagrama-video-yükleme

 Youtube dünyanın en büyük video paylaşım sitesidir. İnstagram da en çok kullanılan sosyal ağlardan birisidir. Bu ikisini birleştirmek ve sosyal ağınızda youtube videolarını paylaşmak istiyorsanız kolay bir yöntemi var. Youtube sayfasında beğendiğiniz bir videoyu indirmek ve takipçilerinizle paylaşmak sorun olabiliyor. Videolar genelde instagram da yayınlamak için uzun olduğundan onu kısaltmak ve indirmek için bir çok araç kullanmanız gerekebilir. Online yöntemle anında bu işlemi yapmak mümkün.

  Tube2gram sitesi sayesinde anında videoyu istediğiniz formatta indirebiliyorsunuz ve aynı zamanda da videonun istediğiniz bölümünü seçerek instagrama uygun hale getiriyorsunuz. Siteye girdiğinizde "Twitter Video" "İnstagram Video" ve "Other" seçeneklerini göreceksiniz. Youtube video linkini ilgili kutuya yapıştırarak hangi şekilde videoyu ayarlamak istediğiniz seçebilirsiniz.

Youtube Videolarını İnstagram'a  Yükleme Aşamaları

youtube-videolarını-dönüştürme-sitesi

1) Tube2Gram.com sitesine giriş yapın.
2) Youtube videosunun linkini kopyalayarak ilgili alana ekleyin. Örn: https://www.youtube.com/watch?v=pD43VuXGGgI
3) İnstagram Video seçeneğini işaretleyin ve video da almak istediğiniz bölümü işaretlemek için kırmızı ile belirttiğim çubuğu hareket ettirin.
4) Start Download butonuna tıklayarak işlemi başlatın. İşlemin bitmesi için bir müddet beklemeniz gerekiyor.
5) Videonuz hazır olduğunda indirmeniz için 2 seçenek sunulacak. Bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza indirerek videoyu instagram da paylaşabilirsiniz.

 Tube2Gram sitesi ile youtube videolarını Mp3, Mp4, Avi ve Vine olarak indirebilirsiniz. Bu online dönüştürücü site her zaman işe yarayacak ve bir kenarda bulunması gereken bir kolaylık diye düşünüyorum.


Bu yazı www.listeyazilar.com sitesine aittir.
✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

4 yorum:

  1. Direkt bilgilerimizi girerek Youtube'dan Instagram'a gönderiyor zannediyordum ama öyle değilmiş. Aynı işlemi https://www.youtube.com/watch?v=pD43VuXGGgI linkindeki "ube" kısmını kesip enter'layarak da video indirmeyi gerçekleştirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bu yöntemde güzelmiş..Yorumunuzla konuya destek olduğunuz için teşekkürler.

      Sil
  2. Youtube videolarını instagram'a yüklemek için güzel bir site ama Recep Hilmi Bey'in anlattığı yöntem sanırım daha kısa sonuca ulaşıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben böyle bir yöntem bulmuştum ama yorum yapmanın faydası işte farklı bir yöntem daha görmüş olduk. Teşekkürler yorum için

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken aktif link eklemeyin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.