Ücretsiz En Popüler Antivirüs Programları

tehlikeli-virüslerden-koruma-programı

  İnternet bilgi için tartışmasız en büyük kaynağımız ama bu kaynaktan yararlanırken zararlı virüsleri de indirebiliyoruz. Kullandığımız Flash Bellek çok yardımcı olsa da başka bilgisayarlardan virüs taşıyabiliyor. Tüm banka işlemlerimiz ve internette güvenli gezinmek için güvenli olmak zorundayız. Güvenli internet içinde antivirüs programları yüklemek gerekir. Tabi antivirüs gibi yazılımlar tam koruma sağlamak için oldukça pahalı olabiliyor. Bu yazıda maksadımız en popüler olan ücretsiz antivirüs programlarını derlemek olacak. Böylece aradığınız güvenilir internet için antivirüs seçiminizi yapabileceksiniz.

  Antivirüs programları ile zararlı olan trojan, solucan, dialer virüsleri algılar ve kaldırır. Yeni yazılım güncellenmiş antivirüs programları size tam anlamıyla koruma sağladığı gibi bünyesindeki ek özellikleri ile korumadan daha fazlasını da yapıyor. Tek yapmanız gereken aşağıdaki program listesinden uygun bulduğunuzu bilgisayarınıza yüklemek.

En Çok Tercih Edilen Antivirüs Programları

1) Avast Ücretsiz Antivirüs: 
avast-free-download
  Yıllardır ücretsiz özelliğini sürdürmeyi başaran ve çoğu bilgisayarda tercih edilen iyi bir antivirüs programıdır. Kendi bilgisayarımda da kullandığım ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadığım için özellikle tavsiye edebilirim. Son yıllarda yaptığı yenilikler ile zararlı virüsleri algılama ve ağ kalkanları konusunda oldukça başarılı. Bilgisayarınızı yavaşlatmadığından açılırken hiçbir kasma yaşamazsınız. Açılışta Avastı pasifleştirirseniz daha da hızlı açılır bilgisayarınız. Bilgisayarınızda kaplayacağı alan sadece 71.45 MB kadardır. İndirmek için Avast Free Antivirüs sayfasına tıklayabilirsiniz.

2) Microsoft Security Essentials:
mse-free-download

  Microsoft yazılımı olarak oldukça popüler ve kullanışlı bir antivirüs programıdır. Bu programı bilgisayarınıza yükleyebilmek için orjinal Windows sürümü kullanıyor olmanız gerekir. Zararlı virüsleri algılamak için otomatik olarak güncellenir. Kullanımı kolay bir arayüze sahip olduğundan programı yönetmek çok kolay. Program virüsleri kaldırmak ve sizi güvende tutmak için bilgisayarınız yormadan halleder. 13 MB boyutu ile az yer kaplayan programı MSE Ücretsiz bağlantısından indirebilirsiniz.

3) AVG Antivirüs:
avg-virüsten-koruma

  AVG son sürümüyle tam anlamıyla koruma sağlayarak hem bilgisayarda hem de mobil de kullanılabiliyor. Ücretsiz sürümde reklam barındırdığından belki tercih edilmeme sebebi olabilir ama koruma konusunda oldukça başarılı görünüyor. En önemli özelliği en iyi performans için tarama yapıyor hatta indirme işlemi sırasında zararlı gördüklerini ulaşmadan engelliyor. Kolay ve anlaşılır arayüzü ile etkili ve hızlı bir işlem sunar. Programın boyutu 118 MB, indirmek için AVG Antivirüs bağlantısına tıklayın.

4) Kaspersky Antivirüs:


ücretsiz-kaspersky-indir

  En çok tercih edilen ücretli versiyonun etkisiyle ücretsiz sürümde oldukça iyi koruma sunuyor. Tehlikeli gördüğü dosyaları, siteleri engeller ve kişisel bilgilerinizi korumak için çabalar. Kötü amaçlı siteler konusunda uyarıda bulunur ve indirmelerde zarar göreceğinizi algıladığında engeller. Dosya yedekleme ve şifreleme, çocuklar için güvenli ortam, mobil cihazlar için güvenlik ve güvenli para işlemleri için ücretli versiyon kullanmanız gerekiyor. 2.30 MB boyutu ile indirmek için Kaspersky Antivirüs bağlantısına tıklayabilirsiniz.


5) Avira Antivirüs:
ücretsiz-sürüm-antivirüs

 Ücretsiz Avira Antivirüs bilgisayarlar için %99.7 gibi yüksek yüzdeyle korumaya devam ediyor. Şık ve sade tasarımı ile tam bir kullanıcı dostu arayüze sahip. Ücretsiz sürüm olmasına rağmen şifre gizliliği, dolandırıcılık koruması, aylık 500 mb'lık VPN gibi özelliklere sahip. Rahatsız eden tek yönü tam sürüme geçmek için alacağınız mesajların sıklığı. Bunun dışında mobil koruma da dahil kendinizi güvende hissedeceksiniz. Toplam boyutu 4.58 MB olan bu programı bilgisayarınıza yüklemek için Avira Antivirüs bağlantısına tıklayın.



Bu yazı www.listeyazilar.com sitesine aittir.
✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

2 yorum:

  1. 350 Total Secutry Bence eklemelisiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıyı okuyanlar bu fikrinizi değerlendirebilir, katkınız için teşekkürler.

      Sil

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösterin.
2) Yazım ve dil bilgisi kurallarına mümkün olduğunca dikkat edin.
3) Kullandığınız üslubun sizi yansıttığını unutmayın.
4) Yorum yaparken aktif link eklemeyin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.